Categorieën
beauty

Wat is sport

Inleiding

Masseren is een essentieel onderdeel van de dagelijkse routine van bijna iedereen, omdat het ons een goed gevoel geeft. Massage helpt ons te ontspannen, het verlicht ons lichaam na een operatie en het is een manier om met onze handen in contact te komen met ons lichaam op een manier die dieper gaat dan alleen fysiek contact. Bij massagetherapie is een van de belangrijkste onderdelen de toepassing van technieken om niet alleen ontspanning te bevorderen, maar ook een optimale bloedsomloop, een optimale coördinatie tussen verschillende systemen, een optimale kracht, balans, stabiliteit en bescherming tegen ziekte te stimuleren. Deze massage verschilt van de meeste massagevormen omdat in plaats van de wijdverspreide energie van voorbereidende bewegingen, d.w.z. kneden, wrijven of strelen, de techniek gebruik maakt van geconcentreerde druktechnieken om een breder gebied van het lichaam in beslag te nemen.

Wat is Sportmassage?

Deze vorm van massage verschilt van de rekkende en loslatende technieken van reactieve of statische tensor focus die door een therapeut kunnen worden toegepast. Degenen die gespecialiseerd zijn in sportmassage zijn opgeleid om maximale kracht uit te oefenen op de fascia gedurende een korte periode van tijd ( EMS). Na verloop van tijd leert het lichaam zich te ontspannen als reactie op deze technieken. Sportmassage wordt soms omschreven als een vorm van dansen die zich richt op sportgeneeskundige technieken.

IMS

Tijdens de aanwervingsprocedure wordt u in eerste instantie beoordeeld op basis van:

1. De doelstelling

2. De beoordelingen

3. De magische punten

4. De vereiste vaardigheden

5. De te leveren vergoeding

6. Manieren aan het bed

7. Uw lichaamstaal

8. Uw accommodatie en mogelijkheid om van positie te veranderen

9. Uw vermogen om aanwijzingen op te volgen

10. Controleer uw medische geschiedenis

11. Verslag van behandelingen

12. Extrapoleren uit medisch dossier

13. Een relatie met de therapeut ontwikkelen

14. Precies hoeveel tijd u nodig heeft

15. Uw vaardigheidsniveau

16. Uw locatie kiezen

17. Huidige stad en provincie

18. Land

19. Of uw therapeut geaccrediteerd is door de nationale raad voor medische therapie

20. Of u een bestaande verzekering heeft

21. controleerbare uren van de dag dat u gezien kunt worden

22. of u de voorkeur geeft aan een mannelijke of vrouwelijke therapeut

23. Of u een vooronderzoek heeft

24. controleerbare manieren om contact op te nemen met de therapeut als u niet tevreden bent over de voorgestelde therapie

25. Hoeveel salaris verwacht u

26. Hoe lang u verwacht te werken

27. Je veiligheidsmachtiging

28. Uw vermogen om bij problemen over te werken

29. Vertrouwelijkheid

Waarom is het belangrijk om te verifiëren?

Als de cliënt die u in therapie brengt, is uw vertrouwen het belangrijkst. U verdient het om grondig onderzocht te worden of dit een goede match voor u zal zijn. Veel mensen maken de fout om vanaf het begin dingen aan te nemen, waardoor ze uiteindelijk ontmoedigd raken en gevoelige informatie over de aangeboden soorten therapie en de risico’s en voordelen van het in zee gaan met een bepaalde therapeut achterwege laten.

Uw therapeut moet een persoon zijn die u niet alleen vertrouwt met uw vertrouwelijkheid, maar ook met uw gezondheid en welzijn. Als u niet zeker weet hoe betrouwbaar een therapeut is, hoeveel een therapeut kost, wat de vergoedingen zijn, hoe ervaren ze zijn en of ze aanvullende diensten aanbieden? Als u zich zorgen maakt over het verleden van de therapeut, vindt u het dan de moeite waard om zelfs maar te kijken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.