Categorieën
beauty

De microdermabrasie behandeling

De microdermabrasiebehandeling die u in een kuuroord of een salon krijgt, wordt “herfst” genoemd en is wetenschappelijk ontworpen om uw huid te revitaliseren en de textuur gladder te maken. Bij deze behandeling wordt deFallen huid, de dode weefsels rond uw huid die indien onbehandeld kan leiden tot puistjes, rimpels, donkere vlekken, noem maar op.

In eerste instantie zullen de mensen van de spa u vragen om u te reinigen met water en dan zullen ze een speciale crème aanbrengen om de Lente in u te laten trekken. Daarna zullen ze alle dode weefsels verwijderen met behulp van een speciaal vacuüm dat een van de nieuwste uitvindingen van de moderne tijd is. Dan zullen zij u vragen om uw huid te laten glanzen en gloeien met het gebruik van hun luxueuze crèmes. En tenslotte zullen zij uw gezicht masseren met traditionele korrels en oliën waarmee zij geleerd hebben u een zeldzaam genoegen te verschaffen: het masseren van uw huid!!!

Nu u door de mensen van de spa bent verfraaid, is de volgende halte uw hoofd. U vraagt zich misschien af wat deze behandeling precies inhoudt. Voor hen is het gewoon een middel om uw kapsel te verzorgen. Ze kunnen shampoo en conditioner gebruiken, ze kunnen föhnen en verschillende styling tools gebruiken om uw haar naar uw tevredenheid te stylen. Bovendien geven ze u een finishing touch met hun beste haarverzorgingsproducten.

Maar is het al die moeite waard? Een persoon kan een tijdje zonder deze behandeling. De waarheid is dat zowel laser ontharing als elektrolyse procedures zijn die worden beschouwd als noodzakelijke procedures in het leven van een vrouw. Vrouwen vertrouwen op deze behandelingen om het ongewenste haar te verwijderen en hun sex-appeal te verhogen.

De waarheid is dat uw huid heel goed in staat is om zichzelf te elimineren. Het enige wat u hoeft te doen is kijken naar uw ervaringen uit het verleden, uw prioriteiten en uw doelen stellen. Als je blond wilt worden, zul je manieren vinden om blond te worden. Evenzo zult u manieren vinden om laserblond te worden of welke kleur u maar wenst. Maar, alsjeblieft, laat het er niet uitzien als een experiment.

Deze behandelingen zijn schoonheidsprocedures en ze zijn al de moeite waard. Geniet gewoon van de resultaten en zeg vaarwel tegen die ongewenste haren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.