Categorieën
Uncategorized

Op design geïnspireerde schoonheidssalon in Aalsmeer, Nederland

Schoonheidssalon Aalsmeer

Veel mensen worstelen met hun uiterlijk. Velen van hen hebben het opgegeven om ooit die perfecte look te vinden – tot ze een schoonheidssalon tegenkomen die er een missie van heeft gemaakt om de drager zich van binnenuit mooi te laten voelen. Design-geïnspireerde schoonheidssalons zijn precies wat ze nodig hebben! Deze design-bewuste salons creëren looks die niet alleen mooi zijn, maar ook opbeurend en inspirerend. Ze zijn de perfecte plek voor iedereen die zich graag zelfverzekerder wil voelen en klaar is om alles aan te kunnen wat het leven hem of haar voor de voeten werpt. Wanneer je een van deze design inspirerende salons binnenloopt, weet je dat je je beter voelt dan voor je binnenkwam. Hier is onze lijst met 10 van de meest unieke design-geïnspireerde schoonheidssalons die we in Nederland konden vinden:

De nieuwe kapsalon van Aalsmeer staat in het teken van inspiratie.

Deze pas geopende kapsalon in het kleine stadje Aalsmeer, op een steenworp afstand van het strand, is ontworpen met designgerichte klanten in gedachten. De ruimte is gerenoveerd om eruit te zien als een moderne kunstgalerie, met donkere houten muren en felgele accenten. De hele ruimte is ontworpen om klanten zich geïnspireerd te laten voelen, of ze nu een nieuwe look willen uitproberen of gewoon inspiratie willen opdoen voor hun eigen persoonlijke stijl. Het motto van de nieuwe salon is "Inspire Beauty" en alle producten zijn gemaakt om klanten te helpen zich zelfverzekerd en uniek te voelen.

De nieuwe salon opende haar deuren in juni, 2018, en heeft al meer dan 450 Instagram volgers. De eigenaar, Marloes de Boer, is een opgeleide kapster met een passie voor interieurontwerp, die een ruimte wilde creëren die anderen zou inspireren om hun beste zelf te zijn. De missie van de salon wordt ook ondersteund door het ontwerp van de ruimte, die een mix van vintage en moderne items bevat om een samenhangende esthetiek te creëren. De eigenaars van de nieuwe salon bieden ook consults en stylingsessies aan om klanten te helpen uitzoeken welke look het best bij hun individuele kenmerken past.

Schoonheidsbar in Aalsmeer is geïnspireerd op de kleur groen

Op het eerste gezicht lijkt deze beautybar op elke andere in Nederland, maar als je beter kijkt, zie je een overvloed aan milieuvriendelijke en duurzame producten. De op groen geïnspireerde inrichting omvat een grote groene muur met een groene bank, groen bloemetjesbehang en zelfs groene zeepjes en shampoos.

De groene muur is een van de eerste dingen die klanten opvalt als ze deze design salon binnenkomen. De muur is geschilderd als een boom met bladeren en veel andere decorstukken zijn groen. Groene zepen, shampoos, crèmes en andere schoonheidsproducten zijn ook te vinden in de salon. Deze eco-vriendelijke salon is slechts een voorbeeld van de Green Beauty beweging die de schoonheid wereld heeft genomen door de storm. De beweging is gebaseerd op het idee dat het gebruik van alleen groene schoonheidsproducten kan helpen natuurlijke hulpbronnen te sparen en milieuvervuiling te verminderen.

De Schoonheidssalon Aalsmeer van Salon Jacqueline is een perfecte combinatie van design en natuur.

Deze nagelstudio ligt in de trendy wijk Wapper en is ontworpen om de moderne architectuur van de stad te weerspiegelen. Het zwarte, witte en grijze ontwerp van het gebouw wordt aangevuld met levendige schilderijen van planten en bloemen die aan de muren hangen.

Het lichte en luchtige interieur van deze design-georiënteerde salon is ideaal voor elke nagelliefhebber. De muren zijn zachtgrijs geverfd en er is veel ruimte voor klanten om te ontspannen en een pedicure of manicure te krijgen. De vloer is bedekt met een helderblauw tapijt, dat perfect is om voeten en handen te verwennen.

Conclusie

Deze design-geïnspireerde schoonheidssalons maken het hun missie om mensen te helpen zich zelfverzekerder en mooier te voelen. Of het nu gaat om het omarmen van hun natuurlijke schoonheid of het vinden van hun kenmerkende look, deze design salons hebben u gedekt. Als je op zoek bent naar een nieuwe design salon in Nederland, ben je hier op de juiste plek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.