Categorieën
Uncategorized

Laser haar verwijdering

Als het gaat om scheren, zijn er veel verschillende meningen over hoe vaak het moet worden gedaan. Een manier om dit specifieke probleem op te lossen, is door nuttige informatie te verzamelen. breedste Helena Awards hebben informatie over scheertips voor vrouwen. Het volgende is een uittreksel uit een dergelijk rapport.

outheastern neemt genoegen met de algemene misvatting dat elk haarvrij deel van het lichaam geen haar heeft. Maar dit is gewoon niet waar. Van de achterkant van het oor tot de voetzolen, er is kostbare huid op elke centimeter van het lichaam, behalve degene die we normaal scheren.

De handruggen zijn bijvoorbeeld kaal, omdat ze de thuisbasis zijn van Beowulf en snorharen zoals snorharen te voet of forse onderarmen, maar toch blijven ze glad en zacht bij aanraking. Hetzelfde geldt voor de binnenkant van de ellebogen. Geribbelde haren van scheermessen zijn fijn om aan te raken, maar onnodige pijn en kosten weerhouden de meeste vrouwen ervan om een ​​kapper te bezoeken voor verzorging van deze gebieden. Dit is de reden waarom ze hun toevlucht nemen tot een thuiswaxoplossing.

Net zoals ze waxen, scheren en epileren, laseren en elektrolyse ontharen wordt steeds populairder en algemeen betaalbaar. Waxen en elektrolyse worden het vaakst door mensen thuis gedaan. Laserbehandeling wordt professioneel uitgevoerd in een spa of andere locatie en elektrolyse wordt uitgevoerd in een laboratorium. Chemische ontharingsmiddelen zijn verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen voor de doe-het-zelf-optie.

Ontharingsmiddelen – Hoe ze veilig te gebruiken?

De meeste ontharingsmiddelen worden 's avonds aangebracht, vlak voor het slapengaan, wanneer de huid enigszins ontspannen is. schud de hand met de persoon die zich klaarmaakt om te harsen of te scheren.

Sommige ontharingsmiddelen worden aangebracht met een houten of latex handschoen. Als het zich in een magnetron bevindt, is het veilig om het in uw handen te laten, want er kan warmte worden aangebracht om de poriën te sluiten voordat u het aanbrengt.

Net als bij ontharen groeit het haar de volgende dag of binnen een week terug, maar met een zachte kniptang en met specifieke crèmes op de markt is de haargroei vaak fijner en minder opvallend.

Crèmes – Pigmenten en hoe ze de haargroei remmen

Melanine is een pigment in het haar dat het zijn kleur geeft. Hoe meer melanine, hoe donkerder het haar. Daarom moeten bleekformules minimaal 1/4 theelepel per ton bleekmiddel bevatten.

Haargroei na laserbehandelingen vindt plaats in 4 sessies. Eerst wordt het gebied blootgesteld aan relaxantia en vervolgens wordt een laser gebruikt om de melanine te behandelen. Voel het gebied dat met de laser wordt behandeld, voel een zachte warmte. Het haar wordt vervolgens verwijderd en de omliggende huid wordt gereinigd. De huid wordt dan rood gereinigd voor de volgende behandeling.

De roodheid verdwijnt als het haar wordt verwijderd, maar soms is er wat tijdelijke korstvorming of korstvorming. Zeer zelden kan blaarvorming optreden. Het hangt af van het type laser dat voor de laserontharing wordt gebruikt en welk type haar de patiënt heeft. Vaker wel dan niet verdwijnt de korst of blaarvorming met de behandeling. Elke persoon zal op een bepaald moment een huidprobleem ervaren, meestal gerelateerd aan de resultaten van de laserontharing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.