Categorieën
beauty

Keratine ontharing

Keratine behandeling Amsterdam

Keratine is een proteïne die kracht en glans geeft aan het haar. Het herstelt beschadigd haar en het is zeer verzachtend voor de hoofdhuid en de effecten van keratine behandelingen zijn langdurig.

Er zijn verschillende merken keratine haarbehandelingen, maar een van de beste behandelingen is LK100. Het is geformuleerd met 100% pure keratine-extract en het is de meest krachtige vorm van het eiwit. Het herstelt beschadigd haar en het wordt snel opgenomen in de hoofdhuid en het haar. Het haar ziet er niet vet uit maar het is glanzend en gezond.

De LK100 behandeling is ook goedgekeurd door de FDA voor permanente haarreductie. Het is permanent voor het gezicht, de hals, de rug en de borst. Er zijn meerdere behandelingen nodig voor het harsen van de rug, de bikini, de wenkbrauwen en het haar op de benen. Het proces is niet duur en duurt slechts 15-20 minuten. Na het aanbrengen van deze behandeling is het niet nodig om te retoucheren. De resultaten houden 2-4 maanden aan.

symmetrische ontharing is een van de belangrijkste voordelen van deze behandeling.LK100 komt zo dicht bij perfect als maar kan. Behalve een behandeling tegen keratine haaruitval, is het ook een behandeling voor gezichtsbeharing.

De LK100 keratine haareliminatie slaat ongelijkmatig neer op het huidoppervlak, als het al gebeurt. Het doodt zo de haarfollikels en vermindert de haargroei. Langzaam vermindert het en tegelijkertijd verdikt het de haargroei in het behandelde gebied.

Kleurstoffen zijn dus in staat om grijze haren weg te werken en donkere haren te verbergen. De kleuren kunnen variëren van Afro-Amerikaans, Aziatisch, Europees en Zweeds.

Er zijn verschillende fasen waarin haar groeit. Dat zijn de groeifase, de uitvalfase en de rustfase. Dit helpt om de periode van haargroei aanzienlijk te verlengen. De resultaten van de behandeling kunnen tot 2 maanden aanhouden.

Dit is een zeer goede therapie en is heel gemakkelijk te gebruiken. Breng de crème aan op de plaats waar het haar groeit en laat het 25-30 minuten intrekken. Veeg de crème vervolgens af met een vochtige doek om van het ongewenste haar af te komen.

Keratine ontharingscrème is zeer nuttig voor mensen die apparaten bezitten die pijnloos haar kunnen verwijderen. Deze crème helpt om het haar te verwijderen en daarna groeit het heel langzaam terug en meestal groeit het haar dikker terug.

De kans op infectie is zeldzaam met deze crème, maar als het toch gebeurt, gebeurt het altijd maar in heel weinig gevallen.

Er zijn verschillende bijwerkingen en er kan een individuele reactie zijn, maar zoals ik al heb gezegd werkt de crème heel goed en is hij heel gemakkelijk te gebruiken, en het resultaat is indrukwekkend.

 

 

Highlights Amsterdam | 320

Balayage Amsterdam | 390

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.