Categorieën
beauty

Hoe vind je een uitstekende salon

Schoonheidssalon Zaandam

Een schoonheidssalon wordt meestal een schoonheidsspecialist genoemd, maar sommige mensen noemen hen ook esthetici. Ze zijn iemand die een hoog niveau van vaardigheden heeft in het uitvoeren van verschillende vormen van verfraaiing. Leeftijd speelt meestal een rol bij het bepalen van het niveau van vaardigheid dat voor deze vorm van werk vereist is. Veel esthetici zijn tussen de 18 en 25 jaar oud. De plastisch chirurg van Beverly Hills is een goed voorbeeld van een professionele estheticus. Dr. Utsch is een erkend estheticus met een opleiding aan de Washburn School in Washburn, Ore. Hij is ook lid van de Amerikaanse Academie voor Dermatologie.

oue esthetic tanningo American Board of Estheticianso model licentie als model

Hoe vind je een uitstekende estheticus? Per post. Vind uw plaatselijke schoonheidsspecialiste door te zoeken op internet. De naam van uw plaatselijke schoonheidsspecialiste zal verschijnen in uw zoekresultaten. Anders kunt u de American Board of Esthetician vinden door te zoeken op het internet. Meestal vindt u in de zoekresultaten de naam, het adres en het telefoonnummer.

Uw toekomstige schoonheidsspecialist moet ook professionele foto’s van hun werk hebben. Als u niet zeker weet naar welke gezichtsbehandeling u moet vragen, zoek dan online naar deze foto’s.

Voor gekwalificeerde kandidaten is de American Board of Esthetician een goede weg naar professionele geriatrische zorg.

Ga naar de website van de Raad voor Accreditatie voor Cosmetologie en Dermatologie (ACD): http://www.abetmentschermatology.org.

Volg de links aan de linkerkant om geriatrische zorgverlener links, gevangenis releases, en doorzoekbare databases voor esthetici in het hele land te vinden.

Voor esthetici met een vergunning zijn de Business and Professionals Licenses van de staat Californië altijd een goed idee. De datum van de meeste van deze licenties valt meestal binnen de laatste 30 maanden.

Begin links met het zoeken naar geriatrische zorgverleners in uw omgeving. Kijk op de website van uw plaatselijke ministerie van Volksgezondheid of bel hun gratis informatielijn: 1.800. administeringutritionides.org.

Als u een bedrijf heeft gevonden dat op de lijst staat, kijk dan of u referenties heeft ontvangen in de afgelopen maand. Als niemand in de afgelopen 30 maanden een vergunning heeft gekregen, ga dan naar een andere aanbieder.

Jongere klanten:

Jongere klanten zijn over het algemeen gevoeliger voor een ruwe behandeling. Ze kunnen terughoudender zijn om nieuwe behandelingen uit te proberen. Maar meestal gaan ze toch ergens heen om hun nagels te laten doen, en later nog eens.

De belangrijkste reden voor deze houding is de natuurlijke angst om gespikkeld te worden met iets wat ze niet graag door iemand anders laten zien. We hebben allemaal de verhalen gehoord over de vlekken van sneeuwluipaarden en je wilt niet gezien worden met die kleuren, dus wees gewoon voorzichtig.

Sommige schoonheidsspecialisten geven garanties, maar de garantie moet gelden voor de tijd dat de nagelstyliste in de salon werkzaam is geweest en niet voor het geld dat de salon rekent om hun licentie te verlengen. De zoekfunctie van de American Academy of Dermatology is ook een goede bron om een goede prijsopgave te krijgen.

Veel salons zijn 30 of 90 minuten van te voren klaar en rekenen die tijd door. Vertel ze gewoon dat je je nagels gedaan wilt hebben en leun dan achterover en ontspan. Ten slotte, als je van tevoren een afspraak maakt, ook al is het voor iets anders, bedenk dan dat je het eerste bezoek en de totale ervaring samen moet betalen.

 

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.