Categorieën
beauty

Hoe krijg je de beste wimperbehandeling

Lash lift Breda

Hoe wordt het gedaan?

De eerste stap om deze behandeling te krijgen is het vinden van een specialist in de stad waar u woont. Er zijn meestal mensen die deze dienst aanbieden die al eerder ervaring hebben gehad. Het kan ook worden gedaan in combinatie met verven van de wimpers als deze procedure is ontworpen om het contrast tussen de natuurlijke wimpers en de gebruikte extensies te verbeteren.

Wat is er mee gemoeid?

De behandeling duurt meestal tussen 30 minuten en een uur, maar dit hangt af van de behoefte. De cliënt krijgt de eerste behandeling normaal gesproken aan het begin van de behandelweek. Het vereiste geduld voor deze behandeling is een must, en ze wordt gewoonlijk in een reeks aangeboden. De behandelingen duren normaal tussen de 3 en 6 weken, afhankelijk van het gewenste type krul en de conditie van de wimpers van de klant.

Wat zijn de risico’s?

Zoals bij alle behandelingen bestaat er een klein risico op her groei, vooral als de klant zeer lichte of helemaal geen wimpers heeft. Sommige deskundigen raden af om deze behandeling op de onderste wimpers toe te passen, omdat de wimpers dan waarschijnlijk niet groot genoeg zijn om de look te behouden.

Het is belangrijk op te merken dat een onjuiste toepassing of verwijdering ongewenste resultaten kan hebben. Deze behandelingstechniek is het meest geschikt voor diegenen die al vele Lash lift hebben gehad door een ervaren technicus die de procedure kent en er ervaring mee heeft. Een verkeerde toepassing van dit procedé kan ertoe leiden dat de klant wordt geïnstrueerd de wimpers af te knippen in plaats van ze te krullen, met als gevolg dat de technicus een minder dan perfect resultaat creëert. Het doel van de behandeling moet zijn om zoveel mogelijk een natuurlijke look te bereiken, gezien de onvolkomenheden van de menselijke ogen.

Hoeveel kost het?

De prijs voor deze procedure varieert van technicus tot technicus en wordt bepaald door een verscheidenheid aan factoren. Afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied, kunnen de kosten variëren van £150 tot £60 voor de bovenste of onderste wimpers. Voor de meer gevoelige zones (bovenste oogleden) kunnen de kosten oplopen van £200 tot £400.

Als u deze behandeling overweegt, volgen hier enkele nuttige tips.

1. Verzeker u ervan dat de wimpertechnicus gekwalificeerd is. Een gerenommeerd bedrijf zal u graag een bewijs van hun kwalificaties leveren.

2. Om ervoor te zorgen dat er geen irritatie optreedt, wordt soms een pincet aanbevolen.

3. De behandeling zal vrij regelmatig moeten worden herhaald (1-3 maanden) om het gewenste resultaat te bereiken.

4. Om de paar weken moeten de wimpers worden verwijderd omdat het haar dat tussen de behandelingen in groeit, de optimale lengte heeft bereikt.

5. De laatste behandeling wordt aan het einde van de behandelingsperiode gegeven.

lees mee:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.